Баба Марта бързала

Баба МартаПрез първия ден на месец март, посрещнахме Баба Марта. Тя ни завърза на ръчичките мартенички и ни пожела да сме здрави и щастливи. Пяхме и танцувахме, а накрая си хапнахме от вкусната питка, която милата старица беше изпекла за нас.

2 коментара on “Баба Марта бързала”

  1. частна детска ясла в София
    12:21 on март 24th, 2013

    Март беше пълн с изненади както винаги Баба Марта ни поднесе и много топли и много студени дни – всъшност така е винаги през март – сега чакаме деня на шегата 1-ви април

  2. частна детска ясла в София
    7:34 on юли 25th, 2013

    Наистина това да сме живи и здрави е най – важното на което можем да се надяваме и да си пожелаваме. Всичко друго можем да постигнем с повечко труд , усилия и да не се предаваме, трябва да си повтаряме, че невъзможни неща няма, освен в мозъкът ни.Баба Марта е уникален български празник с който трябва да се гордеем и да не се срамуваме да се кичим с мартенички, който ни подари. На мен лично ми харесва и е важен момента в който видя преди всичко щъркел, всеки път тръгна ли на път се оглеждам да видя дали вече са дошли.Разкошни птици са, които символизират идването на пролетта и лятото.

Reply: